Heb jij een lichamelijke beperking en wil je weten of wekelijks sporten iets voor jou is? Ook als je niet dagelijks in een rolstoel zit? Dan ben je bij ons op het goede adres.  

Binnen onze trainingsuren hebben we een uur lang 2 banen gereserveerd voor onze jeugdgroep. We hebben verschillende sportrolstoelen klaarstaan waarin je deze leuke sport kunt proberen. De training wordt door een ervaren en enthousiaste trainster gegeven op zaterdagochtend.

Tijdens de training leer je hoe je met je sportrolstoel om moet gaan. Want hoe denk jij dat te gaan doen? Rijden en ook nog slaan? Natuurlijk leer je ook de verschillende technieken. Zoals de service van Nadal en de backhand van Ferderer. Word jij onze nieuwe Diede de Groot of Niels Vink?  

Rolstoeltennis uniek sporten aangepast sporten

Kom langs om het uit te proberen en je zult zien hoe leuk het is! Denk je na een keer proberen: WOW, dat is leuk! Dan kun je bij ons een sportrolstoel lenen, als je er zelf nog geen hebt. De trainingsperiode loopt van september tot en met mei.  

Dus heb je zin om te komen tennissen? Dan ben je ontzettend welkom om te zien wat jij allemaal kunt. En dat is meer dan je denkt!  

Natuurlijk snappen we dat, als je nog te jong bent voor een rijbewijs, je ouders je moeten brengen en halen. Bij ons is er momenteel een gezellig clubje ouders aanwezig die tijdens jouw training, onder het genot van een lekker bakje koffie, het laatste nieuws met elkaar doorneemt.  

Wil je rolstoeltennis een keer uitproberen op zaterdagochtend, neem contact met ons op!