Stichting Rolstoeltennis Thadia

De Stichting

Op 4 oktober 1995 werd Stichting Rolstoeltennis Thadia opgericht, met als doel de bekendheid van rolstoeltennis in de regio Den Bosch te vergroten. De stichting is opgericht bij tennisvereniging Thadia te Sint-Michielsgestel en daar dankt de stichting dan ook haar naam aan. Omdat er alleen buitenbanen zijn bij Thadia trainen we er niet meer, maar in de tennishal in Berlicum. Het weer in Nederland is slecht te voorspellen en op deze manier kunnen we onze hele trainingsperiode, weer of geen weer, tennissen. We spelen bij 2 verenigingen. Beide vereniging zijn rolstoeltoegankelijk:  de tennisbanen, toiletten en het clubhuis. 

rolstoeltennis Thadia LTV Berlicum

Gezelligheidstoernooien

Elk jaar organiseren we een aantal gezelligheidstoernooien. We trappen het jaar af met het nieuwsjaarstoernooi. Onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk een potje tennis wensen we elkaar een gezond en vooral sportief jaar toe. 

Later in het jaar organiseren we een mixed dubbel en een integratie toernooi. Stuur ons een mail zodat we je kunnen laten weten wanneer we deze toernooien organiseren. 

De clubs

De trainingen worden gegeven in de tennishal van LTV Berlicum, Groenstraat 14b te Berlicum. Dit park beschikt buiten over 8 kunstgrasbanen en 6 padelbanen, binnen over 4 tapijtbanen. Ook hier is de hal en het clubhuis goed bereikbaar voor rollers.  

Onze gezelligheidstoernooien organiseren we bij tennisvereniging Thadia, aan de Eikenlaan 3 te Sint-Michielsgestel. Dit park beschikt over 10 verlichte banen; 6 Smashcourt- en 4 gravelbanen. Deze banen liggen in een mooie bosrijke omgeving. Het clubhuis, waar het na een gezellig potje tennis goed toeven is, is voor rollers goed bereikbaar en toegankelijk.