De Stichting

Op 4 oktober 1995 werd Stichting Rolstoeltennis Thadia opgericht, met als doel de bekendheid van rolstoeltennis in de regio Den Bosch te vergroten. De stichting is opgericht bij tennisvereniging Thadia te Sint-Michielsgestel en daar dankt de stichting dan ook haar naam aan. We trainen bij HealthCity in Vught. Hier kunnen we zomer en winter terecht. Het weer in Nederland is slecht te voorspellen en op deze manier kunnen we onze hele trainingsperiode, weer of geen weer, tennissen. HealthCity is rolstoeltoegankelijk:  de tennisbanen, toiletten en de bar.

rolstoeltennis Thadia LTV Berlicum

Gezelligheidstoernooien

Elk jaar organiseren we een aantal gezelligheidstoernooien. We trappen het jaar af met het nieuwsjaarstoernooi. Onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk een potje tennis wensen we elkaar een gezond en vooral sportief jaar toe. 

Later in het jaar organiseren we een mixed dubbel en een integratie toernooi. Stuur ons een mail zodat we je kunnen laten weten wanneer we deze toernooien organiseren. 

De club

De trainingen worden gegeven bij HealthCity in Vught. Op zaterdagmorgen wordt er aan 2 groepen lesgegeven. Een groep van 9.00-10.30 uur en een groep van 10.30-12.00 uur op 2 hardcourt banen. Natuurlijk sluiten beide groepen de training af met een gezellig drankje in de bar. 

Onze gezelligheidstoernooien organiseren we bij tennisvereniging Thadia, aan de Eikenlaan 3 te Sint-Michielsgestel. Dit park beschikt over 10 verlichte banen; 6 Smashcourt- en 4 gravelbanen. Deze banen liggen in een mooie bosrijke omgeving. Het clubhuis, waar het na een gezellig potje tennis goed toeven is, is voor rollers goed bereikbaar en toegankelijk.