De Stichting

Op 4 oktober 1995 werd Stichting Rolstoeltennis Thadia opgericht, met als doel de bekendheid van rolstoeltennis in de regio Den Bosch te vergroten. De stichting is opgericht bij tennisvereniging Thadia te Sint-Michielsgestel en daar dankt de stichting dan ook haar naam aan. Omdat er alleen buitenbanen zijn bij Thadia trainen we er niet meer, maar bij sportcomplex de Braken in Boxtel. Het weer in Nederland is slecht te voorspellen en op deze manier kunnen we onze hele trainingsperiode, weer of geen weer, tennissen. We spelen bij 2 verenigingen. Beide vereniging zijn rolstoeltoegankelijk:  de tennisbanen, toiletten en het clubhuis. 

rolstoeltennis Thadia LTV Berlicum

Gezelligheidstoernooien

Elk jaar organiseren we een aantal gezelligheidstoernooien. We trappen het jaar af met het nieuwsjaarstoernooi. Onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk een potje tennis wensen we elkaar een gezond en vooral sportief jaar toe. 

Later in het jaar organiseren we een mixed dubbel en een integratie toernooi. Stuur ons een mail zodat we je kunnen laten weten wanneer we deze toernooien organiseren. 

De clubs

De trainingen worden gegeven bij Sportcomplex de Braken in Boxtel. In dit sportcomplex worden vele sporten beoefend.  Zowel individuele sporters als verenigingen komen hier hun trainingen houden of wedstrijden spelen. De tennishal en de kantine zijn goed bereikbaar voor rollers.  

Onze gezelligheidstoernooien organiseren we bij tennisvereniging Thadia, aan de Eikenlaan 3 te Sint-Michielsgestel. Dit park beschikt over 10 verlichte banen; 6 Smashcourt- en 4 gravelbanen. Deze banen liggen in een mooie bosrijke omgeving. Het clubhuis, waar het na een gezellig potje tennis goed toeven is, is voor rollers goed bereikbaar en toegankelijk.